Šis atvejis šokiravo visą Ameriką: ukrainiečių kilmės aktorius, vaidinęs filmuose „Indiana Džonsas ir Krištolinės kaukolės karalystė“ bei „Černobilio dienoraščiai“, žvėriškai užmušė savo buvusios merginos augintinį. Šis incidentas įvyko praėjusių metų pabaigoje: D. Djačenka buvo sulaikytas gruodžio 10 dieną. Visą šį laiką tęsėsi teisiniai ginčai. Galiausiai dabar teismas paskelbė savo nuosprendį. Aktoriui grėsė iki keturių metų kalėjimo, tačiau jis atsipirko švelnesne bausme, skelbia radaronline.com.

Išsiskyręs su buvusia mylimąja, D. Djačenka nusprendė jai atkeršyti gana rafinuotu būdu. Įsiutęs dėl to, kad mergina jį paliko ir liepė išsikraustyti iš jos buto, aktorius užmušė numylėtą draugės triušį. Tuomet jis nudyrė gyvūnui odą, iš pusės triušienos pasigamino troškinį ir suvalgė. Visą šį procesą vyras fotografavo, o po to šiurpias nuotraukas nusiuntė buvusiai mylimajai.

Maža to, D. Djačenka pagrasino, kad jos laukia tokia pati lemtis, kaip ir triušio.

47 metų aktorius buvo teisiamas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Be 60 valandų viešųjų darbų, jam dar teks išklausyti dviejų dienų paskaitas apie prievartą prieš gyvūnus. Jam taip pat paskelbtas trejų metų bandomasis laikotarpis.

D. Djačenka yra ukrainiečių kilmės Holivudo aktorius. Jis gimė San Fransiske. Jo tėvas yra ukrainietis, o motina turi graikiško ir švediško kraujo. D. Djačenka pradėjo filmuotis dar vaikystėje, bet aktoriaus duoną rimtai pradėjo krimsti nuo 1993 metų, kai šalia ChuckoNorriso nusifilmavo seriale „Volkeris, Teksaso reindžeris“. 1997 metais jis vaidino garsiajame RidleyScotto filme „Eilinė Džein“, o 2008 metais - nuotykių filme „Indiana Džonsas ir Krištolinės kaukolės karalystė“.

Paskutinį garsesnį vaidmenį D. Djačenka sukūrė 2012 metų filme „Černobilio dienoraščiai“. Šiame Bradley Parkerio siaubo filme jis atliko pagrindinį buvusio karininko Jurijaus, kuris tampa į Pripetę atvykusių turistų gidu, vaidmenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)