„Pristatau naująjį mažą mano gyvenimo vyrą, savo sūnų Rockwellą Lloydą Liu“, – parašė aktorė po nuotrauka. Nespalvotoje nuotraukoje įamžinta švytinti Lucy, ant rankų laikanti miegantį savo kūdikį.

Lucy Liu

Mažasis Rockwellas jaukiai susuktas į šuniukais margintą apklotą. Krėslo, kuriame sėdi mama su kūdikiu, apvalkalas pasiūtas iš tos pačios medžiagos.

Aktorės atstovas patvirtino žinią apie jos motinystę: „Galiu patvirtinti, kad Lucy Liu yra išdidi Rockwello Lloydo Liu motina, jį pagimdė pakaitinė motina. Mama ir kūdikis yra sveiki ir laimingi“.

Lucy Liu

Pakaitinės motinos paslaugomis paprastai naudojamasi tuomet, kai kitu būdu susilaukti kūdikio neįmanoma. Pakaitinei motinai implantuojamas paprastai mėgintuvėlyje sukurtas embrionas. Pakaitinė motina paprastai neturi jokių giminystės ryšių su jos nešiojamu kūdikiu.

Nors aktorė niekada neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą, ji praeityje buvo siejama su verslininku Noamu Gottesmanu, aktoriumi Willu McCormacku ir filmų režisieriumi Zachu Helmu.

Lucy Liu pagarsėjo kikbokso judesiais 2000 metų filme „Čarlio angelai“ ir po trijų metų pasirodžiusiame jo tęsinyje „Griausmingieji Čarlio angelai“ („Charlie's Angels: Full Throttle“). Juose ji filmavosi su Drew Barrymore ir Cameron Diaz. Pirmasis filmas visame pasaulyje susišlavė 264,1 milijono dolerių, o antrasis – 259,2 milijono dolerių.

Lucy taip pat vaidino Ling Woo televizijos seriale „Ally McBeal“. Pastaruoju metu aktorė daugiausiai dirba už kameros. 160 centimetrų ūgio žvaigždė režisavo ketvirtadienį rodytą JAV dramos „Graceland“ dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)