Usmagazine.com praneša, šešis vaikus auginantys sutuoktiniai birželio mėnesį apžiūrėjo 39 milijonus dolerių (apie 34 milijonus eurų) kainuojantį septynių miegamųjų namą Vestminsteryje. „Tai milžiniška investicija. Nei vienas iš jų nenori išleisti tokios pinigų sumos“, – tvirtina šaltinis.

Pora taip pat lankėsi Londone birželio pabaigoje, kad A. Jolie galėtų dalyvauti oficialiuose pusryčiuose ir aptarti savo indėlį į Jungtinės Karalystės užsienio politiką bei jos vykdomą kampaniją prieš seksualinę prievartą karo nusikaltimuose. Lankydamiesi Londone jie taip pat susitiko išgerti arbatos su Kembridžo hercogu ir hercogiene. Kensingtono rūmų atstovas spaudai tada sakė: „Jie aptarė bendrą susidomėjimą kova prieš neteisėtą prekybą laukiniais gyvūnais“.

Tačiau didžiojo persikėlimo Holivudo aktorių pora neskubina. Keturiasdešimtmetė juostos „By the Sea“ režisierė neketina daryti „staigių karjeros posūkių“, teigia šaltinis, esą, „ji nenori prarasti savo režisavimo momento“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)