Seksualių scenų nestokojantį vaizdo klipą režisavo Colinas Tilley, tas pats, kuris sukūrė ir visas ribas peržengiantį Nicki Minaj vaizdo klipą dainai „Anaconda“. R. Oros vaizdo klipe taip pat netrūksta seksualumo, nuogybių, erotikos ir net itin artimų glamonių su Chrisu.

Vaizdo klipe Rita Ora filmuojasi visiškai nuoga, iki pusės nuoga arba viršutinę kūno dalį pridengusi tik su liemenėle. Keliose scenose ji filmuojasi krūtinę pridengusi vėliava, plaukus seksualiai sudrėkinusi.

„Tai vienas intymiausių mano vaizdo klipų, tačiau iš tiesų – tai jaudina“, – užsienio naujienų portalui DailyMail.co.uk sakė pati atlikėja. C. Brownas prisipažino, kad šiame vaizdo klipe jam teko surimtėti ir net kelias minutes parodyti seksualias gundytojo grimasas.

Chrisas Brownas

Jau kelis metus artimus draugiškus santykius puoselėjantys atlikėjai seniai norėjo įrašyti bendrą dainą. Iš tiesų, tai pasiteisino – praėjusią savaitę debiutavusi jų daina „Body on me“ iš karto atsidūrė Didžiosios Britanijos šimtuko 23-oje vietoje. Tikėtina, kad po vaizdo klipo pasirodymo ši daina šoktels keliais laipteliais aukštyn.