Pasirodo, visi klydo, o V. Doroninas yra pasirengęs žengti prie altoriaus kartu su mylima moterimi. Panašu, kad antrąja turtuolio žmona taps 21-erių modelis Kristina Romanova.

Kristina Romanova

Tokių įtarimų kelia nuotraukos, kuriomis mergina pasidalino internete. Vienoje iš šių nuotraukų K. Romanova aistringai bučiuojasi su V. Doroninu naktiniame klube Ibisoje. Žinoma, tai būtų galima pavadinti tiesiog neįsipareigojusio vyro flirtu, jei ne viena detalė: ant bevardžio merginos piršto – masyvus papuošalas, labai panašus į sužadėtuvių žiedą. Žmonės iš V. Doronino aplinkos teigia, kad su šia mergina oligarchas susitikinėja jau daugiau nei metus ir atrodo labai laimingas.

Sprendžiant iš aistringų įsimylėjėlių bučinių, juos sieja stiprūs jausmai. Apie tai liudija ir prierašas po nuotrauka „tikra meilė“.

Kristina Romanova

Derėtų paminėti, kad K. Romanova labai jauna, tačiau jau dabar yra garsus modelis. Ji – „Ralph Lauren“ mados namų numylėtinė, daugelis ją žino iš Avicii feat Aloe Blacc dainos „Wake Me Up“ vaizdo klipo. Mergina jau kelerius metus gyvena Niujorke, kur kuria savo profesinę karjerą.

Vaikystėje iš Volgogrado kilusios merginos mylimiausia buvo pasaka apie Pelenę. Žiniasklaida teigia, kad mergina yra penktą ar šeštą mėnesį nėščia ir greitu metu padovanos V. Doroninui kūdikį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)