Apie šią vaškinę figūrą nežinojo ir pati N. Minaj. Vėliau pasklidus nuotraukoms internete, ji buvo nustebinta tokios staigmenos.

Neilgai trukus socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos, kaip iš šios atlikėjos vaškinės figūros išsidergė nedorėliai muziejaus lankytojai.

Vienoje nuotraukoje matyti, kaip vyras imituoja analinį seksą, stovėdamas Nicki iš nugaros. Kitoje - iškišęs liežuviu mosikuoja atlikėjai prie veido. Išradingi - ne tik vyrai, bet ir moterys, kurios nesidrovėjo paliesti reperės užpakalio.

Tokie poelgiai susilaukė ir kitų garsenybių pasibaisėjimo.

Reperė Azealia Banks savo „Twitterio“ paskyroje rašė: „Moteris, kuri pasiekė tiek daug, paklupdyta... Kodėl nepadarė Nicki vaškinės figūros, kur ji stovi ir laiko mikrofoną savo rankoje?“

„Madame Tussauds“ muziejus pastebėjo nepagarbų lankytojų elgesį ir ėmėsi atsargumo priemonių, norėdami užkirsti kelią tokioms patyčioms. Jie skyrė daugiau darbuotojų, kurie prižiūrės, kad daugiau tokio pobūdžio nuotraukos nebūtų daromos. Taip pat ketinama pakeisti vaškinės figūros apsauginę tvorelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)