Šiuo metu Bobbi Kristinos kapo vietą žymi neseniai kastos žemės žymės bei nusidėvėjęs molinis alyvinės spalvos vazonėlis. Tai, kad čia Bobbi Kristinos amžinojo poilsio vieta, galima suprasti tik iš neseniai kastos žemės žymių, jokio kryželio ar lentelės kapo vietoje nėra.

Whitney kapas taip pat nėra ištaigingas. Rausvo marmuro širdies formos paminkle įrėžtas jos vardas ir jos hito eilutės: "I will always love you" (liet. "Aš visada tave mylėsiu"). Aplink paminklą ratu sudėliotos panašaus atspalvio plytelės, prie pat paminklo auga keli augalai. Visur kitur driekiasi kruopščiai nupjauta veja (kaip atrodo Whitney ir Bobbi Kristinos kapavietės, galite pamatyti čia).

Merginos gyvybė užgeso Atlantos ligoninėje, netoliese esančioje bažnyčioje buvo laikomos ir paskutinės mišios už velionę. Po pamaldų, kuriose dalyvavo tik patys artimiausi Bobbi Kristinos draugai bei giminės, jos kūnas buvo lėktuvu nugabentas į Naująjį Džersį. Ten ji ir atgulė amžinojo poilsio.

Bobbi Kristina buvo rasta be sąmonės vonioje, šių metų pabaigoje. Medikai ligoninėje jai sukėlė dirbtinę komą. Likus maždaug mėnesiui iki merginos mirties, jokios vilties nebeturintys artimieji perkėlė ją iš intensyvios priežiūros skyriaus į slaugos namus. Ten buvo laukiama, kol dainininkės dukros gyvybė užges.