Dokumentinio filmo apie šį aktorių „Too Young To Die“ („Pernelyg jaunas mirti“) anonse Kimas Ledgeris teigia, kad prieš filmavimus Heathas daug laiko skirdavo gilinimuisi į savo personažą.

„Kad įsijaustų į savo vaidmenį, Heathas kelioms savaitėms užsidarydavo viešbučio kambaryje. Tai būdavo panašu į pamišimą“, - filme sako jis.
Be įrašų, H. Ledgerio dienoraštyje galima išvysti gyvūnų, klounų piešinių, taip pat nuotraukas su Malcolmu McDowellu, atliekančiu pagrindinio piktadario vaidmenį Stanley Kubricko filme „A Clockwork Orange“ („Prisukamas apelsinas“).

Priminsime, kad vaidmuo C. Nolano „Tamsos riteryje“ buvo paskutinis užbaigtas H. Ledgerio darbas. Už Džiokerio vaidmenį šiame filme aktorius jau po mirties pelnė „Oskarą“ ir „Auksinį gaublį“ geriausio antrojo plano vyro vaidmens kategorijoje.

Po Heatho Ledgerio mirties aplinkybių kilo spėlionių banga. Skrodimas parodė, kad H. Ledgeris mirė nuo toksinio apsinuodijimo, sumaišius kelių rūšių išrašytus vaistus. Visų jų pakuotės mėtėsi prie mirusio aktoriaus kūno. Žinia apie šios kino žvaigždės mirtį sudrebino ne tik Holivudą, bet ir viso pasaulio kino mylėtojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)