Į tai netruko sureaguoti ir pati Valeria. Ji pradėjo tikrą žodžių karą.

"Yra daug keistų žmonių, kurie entuziastingai bando nužudyti pozityvumą. Veikėjas, apie kurį kalbu, nėra keistuolis. Tai Perezas Hiltonas. Prieš kelias dienas jis pasisakė apie mane... Buvau nustebinta", - savo pareiškime gerbėjams rašė Valeria.
Perezas Hiltonas

"Šis žmogus teigia, kad aš nesu natūrali ir apskritai, kad net neegzistuoju. Keista girdėti tai iš žmogaus, kuris atrodo kaip klounas. Jis apnuogina savo kūną ir bando vaizduoti atletą (šiuo metu Perezas intensyviai sportuoja ir bando atsikratyti antsvorio, dažnai apsinuogina ir viešina savo nuotraukas - red.past.).

Prieš demonstruojant savo pusnuogio nuotraukas derėtų įsitikinti, kad į kūną bus malonu žiūrėti. Man visada buvo keista, kaip žmonės su tokiomis figūromis grožisi savimi...

Jis sako, kad nesu natūrali, kad mane sukūrė plastikos chirurgai, o nuotraukas koreguoju fotošopu... Sportas visada yra gerai, bet neabejoju, kad šis žmogus galėtų pakelti tik 5 kilogramų svarmenis" , - savo purvo dozę amerikiečiui perdavė gyvoji barbė.

Primename, kad V. Lukyanova yra itin liekna pramogų pasaulio atstovė, kuri vadinama gyva lėle.

Mažai kas žino, kad 29-erių moteris - sėkmingai ištekėjusi. Ji to neviešina, nes nenori pakenkti savo vyro reputacijai. Nors, kaip pati sako, jis didžiuojasi tokia gražia žmona ir būdama šalia Valeria jaučiasi tarsi grožio karalienė.

Be to, ji pasakoja galinti išgyventi be maisto ir vandens, jos gyvybei reikalinga tik saulės energija. Dar daugiau, Valeria tikina, kad ji gali bendrauti su ateiviais, tik šis bendravimas nėra verbalinis, o paremtas šviesos jėga. Ir dar, ji gali keliauti tai į ateitį, tai į praeitį... Valeria jau ne vienerius metus veda seminarus ir kitus moko pažinti astralinį savo kūną ir taip keliauti atgal į praeitį ir pirmyn į ateitį.

Grįžtant prie bendravimo su ateiviais, mergina tikina, kad bendraudama su jais sužinojo, kad jos siela labai sena ir - ne žmogaus! Todėl ji negali ir niekada neturės vaikų!