Apie slaptas vestuves žiniasklaidos atstovams pavyko sužinoti pamačius į namų teritoriją nešamą vestuvių tortą, kurį puošė dvi „Mapetų šou“ herojų figūrėlės.

Likus kelioms savaitėms iki vestuvių kieme buvo suręsta laikina stoginė, kurioje buvo slepiami visi vestuvėms reikalingi daiktai ir baldai.

Jenifer visais įmanomais būdais bandė nuslėpti žinią apie vestuves nuo pasaulio – darbuotojai negalėjo naudotis telefonais namuose visą savaitę, buvo draudžiama statyti automobilius greta poros namuose.

Vestuvių šventėje dalyvavo tokios garsūs poros bičiuliai kaip Howardas Sternas, Chelsea Handler, Sia, Lisa Kudrow ir Johnas Krasinskis. Vestuvėse pasirodė per 70 artimiausių porai artimų žmonių.

Sutuoktiniai žinios apie vestuves dar nepakomentavo.

46-erių J. Anistonir trejais metais jaunesnis J. Therouxas susižadėjo 2012 rugpjūtį po maždaug metus trukusios draugystės.

2000 metais Jennifer ištekėjo už B. Pitto, tačiau po penkerių metų trukusios santuokos jų keliai išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)