Iš jų Natalija sukūrė linksmus koliažus, viename iš jų mažylis užfiksuotas kartu su mama zoologijos sode. Platonas susipažįsta su gyvūnais, o Žana su pasigėrėjimu žiūri į sūnų ir plačiai šypsosi. Šios neįkainojamos nuotraukos padarytos pernai rudenį.
Žanos Friskės sūnus Platonas ir sesuo Natalija

„Kiek laimės Žanos akyse, kai žiūri į sūnelį“, „Kokia Žana čia graži ir laiminga, nepaisant nieko“, „Kaip sunku žiūrėti į šią nuotrauką... Žana su skausmu ir didžiule meile žiūri į Platoną“, – puolė komentuoti nuotraukas gerbėjai.

Taip pat jaunesnioji Friskė pasidalino su gerbėjais savo pačios asmenuke su Platonu, nuotraukoje ji su sūnėnu kvailioja prieš objektyvą.

Nuo vėžio mirusios žvaigždės gerbėjai padėkojo jos seseriai už tokį nuoširdumą ir atvirumą.

Primename, kad Žana Friskė mirė birželio 15 dieną, po beveik dvejus metus trukusios kovos su smegenų vėžiu, kuris galiausiai ją įveikė.

Vienoje iš nuotraukų užfiksuota laiminga Žana Friskė su savo sūnumi Platonu, mama Olga ir sesuo Natalija, vaikštinėjantys Jūrmalos paplūdimyje.

Be to, Natalija parodė savo tinklaraščio skaitytojams ir namines sūnėno nuotraukas, vieną iš jų palygino su Žanos vaikystės nuotraukomis.

Dainininkės gerbėjai savo komentaruose pritarė, kad Platonas Šepelevas iš tiesų stebėtinai panašus į savo mamą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)