„Tinder“, „Happn“, „Bumble“, „Tastebuds“, „Coffee Meets Bagel“ – dabar pažinčių svetainių tikra galybė, rašo metro.co.uk.

Artėja laikai, kad seksualiniai santykiai su robotais, t.y. robotofilija taps norma.

Mokslininkai tikina, kad nepaisant to, kad šiuo metu galbūt mums keistai atrodo mintis gultis į lovą su robotu, tai gali tapti norma vos po 50 metų.

Sekso ir santykių psichologijos ekspertė gydytoja Helen Driscoll iš Sunderlando universiteto konstatuoja, kad sekso technologijos labai greitai progresuoja, taigi 2070 m. žmonių tarpusavio santykiai bus vertinami kaip primityvūs.

H. Driscoll pabrėžia, kad jau dabar internetu galima įsigyti įvairių sekso robotų, pavyzdžiui, „The Roxxxy sex doll“, „Orino sex machine“, „F*ckzilla“ ar „LoveBot“. Taigi akivaizdu, kad sekso robotų pramonė jau žengia pirmuosius žingsnius.

Specialistės teigimu, per artimiausius kelerius metus robotai taps itin reikšminga sekso pramonės dalimi, bus dedama daugiau pastangų vystant šias technologijas.

„Mąstome apie tokius dalykus kaip virtuali realybė ir seksas su robotais“, - sakė H. Driscoll.

„Prisiminus prieš 100 metų buvusias sekso normas suprantame, kad jos keičiasi labai sparčiai ir drastiškai“, - samprotavo specialistė.

Ji pridūrė, kad žmonės netolimoje ateityje netgi galės įsimylėti savo sekso robotus ar partnerius virtualioje realybėje, nes jie bus itin panašūs į žmones.

Neseniai išpublikuoti duomenys parodė, kad japonai jau dabar vengia sekso, o šios šalies vyrai vykdami atostogų kartu pasiima virtualią merginą.

H. Driscoll mano, kad žmonės galimai teiks pirmenybę robotams, nes jis atrodys tobulesni nei žmonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)