39 metų Didžiosios Britanijos talentų šou „Britain’s Got Talent“ ir buvęs „Pop Idol“ vedėjas įrėmintą pontifiko palaiminimą gavo per tuoktuvių ceremoniją savo gimtajame Niukaslio mieste.

Jaunikis ir 36 metų nuotaka kiek vėliau per vyriausiojo pabrolio Anto McPartlino kalbą svečiams, tarp kurių buvo daugybė įžymybių, sulaukė ir asmeninių princo Charleso bei Simono Cowello sveikinimų.

„Decas ir Ali negalėjo patikėti tais vardais, kuriuos Antas sugebėjo įtraukti. Tačiau princas Charlesas buvo tikras netikėtumas“, - sakė vienas šaltinis.

„Svečiai visos kalbos metu plyšo juokais, tačiau jie aiktelėjo, kai jis pradėjo skaityti Charleso žinutę, kurioje princas rašė, kaip jis ir Camilla džiaugiasi už laimingą porą“.

„Jo žodžiai vainikavo puikią Anto kalbą. Ji buvo linksma ir tuo pačiu labai širdinga“, - sakė šaltinis.

39 metų Antas netgi įrašė vaizdo žinutes nuo televizijos žvaigždžių Simono Cowello ir Bruce`o Forsytho, kad galėtų jas parodyti per šeštadienio ceremoniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją