A. Etheredge, liepos 9 dieną pagimdžiusi poros dukrelę Bodhi Jameson Rein Brown, šeimos viešbučio kambaryje patyrė priepuolį ir greitosios medicininės pagalbos automobiliu buvo skubiai išvežta į ligoninę. Žurnalistai pastebi, kad moteriai pakako jėgų eiti pačiai.

Šeimą persekiojančių tragedijų virtinė nesibaigia. Liepos 26 dieną po kelis mėnesius trukusios kovos dėl gyvybės mirė 22 metų Bobbi Kristina. Prieš trejus metus Beverli Hilso viešbučio kambario vonioje rasta negyva jos motina Whitney Houston.

Šeštadienį vykusiose laidotuvėse dalyvavo ir Brownų, ir Houstonų šeimos. Per ceremoniją nebuvo apsieita be nesusipratimų, mat Bobby sesuo Leolah Brown ėmė šaukti Whitney seseriai Pat Houston: „Whitney vartosi savo kape! Tu dėl to labai neteisi, Pat!“

Leolah buvo palydėta iš pastato. Savo poelgį ji pakomentavo: „Pasakiau jai, kad Whitney jai vaidensis iš kapo“. Vėliau jai buvo leista grįžti į Šv. Jokūbo metodistų bažnyčią pabaigti dalyvauti pamaldose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)