Grafo Carlo Ferdinando Borromeo ir grafienės Paolos Marzotto dukra prisiekė amžiną meilę per ceremoniją Izolino di San Džovanyje – Šv. Jono salelėje. Ta sala yra viena iš trijų šios aristokratų šeimos valdomų Boromėjų salų Madžorės ežere Italijos šiaurėje.

Vestuvių savaitgalis prasidėjo penktadienį, kai pora surengė kokteilių vakarėlį Borromeo giminės pilyje Roka di Andžeroje šiauriniame Andžeros miestelyje.

Italijos žiniaklaida nurodė, kad jaunikio liudininkas buvo Pierre'o vyresnysis brolis Andrea Casiraghi, o nuotakos liudininke tapo vyresnė negu 80 metų Borromeo šeimos narė Marta Marzotto, laikoma ekscentriška Italijos aukštuomenės veikėja.

Naujai susituokusi pora buvo matoma atvykstanti į sutikimo vakarėlį kartu su kitais karališkųjų šeimų nariais ir garsenybėmis, tarp kurių buvo čekė manekenė Eva Herzigova ir amerikietė popmuzikos žvaigždė Lana Del Rey su savo italu širdies draugu Francesco Carrozzini.

29 metų Beatrice vilkėjo ilgą, iki žemės siekiančią siuvinėtą dramblio kaulo spalvos suknią. Ji žengė įsikibusi į parankę 27 metų Pierre'ui, kuris atrodė itin elegantiškai, apsirengęs baltus marškinius prasegta apykakle ir kremo spalvos kelnes.

Po ceremonijos bažnyčioje vestuvių dalyviai persikėlė į priėmimą Roka di Andžeros pilyje – viduramžiškoje Borromeo giminės tvirtovėje prie Madžorės ežero. Joje yra įsikūręs lėlių muziejus, turintis per tūkstantį eksponatų.

Praeitą savaitę apie 700 svečių atšventė poros civilinę santuoką per neformalų vasaros vakarėlį Monte Karlo Rožiniuose rūmuose.

Per civilinę ceremoniją Beatrice vilkėjo dvi sukneles, sukurtas mados namų „Valentino Haute Couture“.

Tų mados namų dizaineriai savo „Instagram“ paskyroje rašė: „Valentino namams malonu paskelbti, kad Beatrice Borromeo dsėvėjo „Valentino Haute Couture“ suknelę, sukurtą kūrybos direktorių Marios Grazios Chiuri ir Pierpaolo Piccioli, per savo civilinę santuoką su Pierre'u Casiraghi liepos 25 dieną Monako kunigaikščio rūmuose.“

Studijų Milano Bocconi universitete metu susipažinę Pierre'as ir Beatrice susižadėjo praėjusių metų pabaigoje po septynerius metus trukusios draugystės.

Pierre'as minėtame universitete baigė ekonomikos ir vadybos studijas. Jis vadovauja kai kurioms savo velionio tėvo kompanijoms.

Beatrice yra jaunesnioji dono Carlo Ferdinando Borromeo ir grafienės donos Paolos Marzotto duktė. Ji yra baigusi teisės studijas Bocconi universitete, taip pat turi žurnalistikos magistro laipsnį, įgytą Kolumbijos universitete Niujorke. Beatrice yra dirbusi „The Daily Beast“, „Newsweek“ ir „Il Fatto Quotidiano“, vedė daug savaitinių šou, rašė scenarijus dokumentiniams filmams, bendradarbiavo rašant knygas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)