TV laidų vadovas Richardas Lee į teismą padavė Sietlo miestą ir policijos departamentą už tai, kad jie nepaviešino nuotraukų, esą įrodysiančių, kad dainininkas buvo nužudytas, o ne pats nusišovė. Jo teigimu, nuotraukos atskleistų tikrąją Kurto Cobaino mirties priežastį. Nors policijos raportuose visuomet buvo peršama vis ta pati versija – tai buvo neabejotinas nusižudymas, R. Lee mano kitaip.

Nuotraukos iš „Nirvana“ vokalisto Kurto Cobaino mirties vietos, Sietlo policijos teigimu, išvados, jog rokeris nusižudė, nepakoreguos. Be to, miesto valdžios manymu, fotografijos turi likti privačios dainininko šeimos labui, nes jie per daugiau nei 20 metų patyrė užtektinai streso.

51-erių našlė su dukra kreipėsi į teismą prašydamos neviešinti nuotraukų, nes tai turėtų neigiamą poveikį jų gyvenimams.

„Turėjau susidoroti su daugybe asmeninių problemų dėl savo tėvo mirties. Sensacija, paskelbus šias nuotraukas, mums sukeltų neapsakomą skausmą“, - rašė 22-ejų Frances Bean.

Ji pridūrė, kad vis dar gauna daug užjaučiančių žinučių iš tėvo gerbėjų, kurie buvo juo apsėsti. Nuotraukų paviešinimas tik pablogintų situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)