Žurnalistams iš „StarHit“ A. Čadovas sakė: „Mes su mano žmona Agne iš tikrųjų pasukome skirtingais keliais, bet išsaugojome šiltus santykius – dėl mūsų sūnaus Fiodoro. Labai norėjau laimingos šeimos, tačiau gyvenime tikrai ne viskas taip paprasta. Esu labai dėkingas Agnei už sūnų Fiodorą ir padarysiu viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad jis būtų laimingas. Kartu patyrėme labai laimingų akimirkų, tačiau viskam ateina galas“.

Aktorius taip pat prisipažino, kad pastarąsias dienas jo šeimai teko patirti labai daug nemalonių akimirkų, susijusių su didžiuliu žurnalistų dėmesiu: „Nenorėjau komentuoti, kas nutiko mums su Agne, manau, kad tai asmeninis reikalas, bet kai reporteriai apgaulės būdu pelnė mano mamos pasitikėjimą ir paskui prirašė dalykų, kurių ji nesakė, mano kantrybės taurė persipildė. Mano mama – suaugęs žmogus, bet žurnalistų įžūlumas jai sukėlė nervų priepuolį. Taip, mes išsiskyrėme, bet kartu auginame sūnų, o mūsų šeimos gerbia viena kitą. Norėjau apsaugoti savo artimuosius nuo tokių pramanų ir žiniasklaidos spaudimo. Labai prašau pagarbos, palikite mus ramybėje. Palikite ramybėje mano artimuosius!“.

Į žurnalistus ir gerbėjus savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ kreipėsi ir A. Ditkovskytė: „Žmonėms, skaitantiems geltonąją spaudą, noriu pasakyti tik vieną dalyką: nebesekite manęs, nes visas tas negatyvas man visai nesvarbus. Galima tikėti tik tiesioginiais žmogaus žodžiais, kurie greitai bus paskelbti... Visiems, kurie, nieko nesusimanydami apie tikrąją situaciją ir kito žmogaus asmeninį gyvenimą, ketina lieti savo negatyvą, noriu palinkėti sėkmės ir sveikatos. Ir susirūpinti savo gyvenimu. Jis toks įvairialypis. Visiems linkiu laimės. Ir tikėkite tik savimi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)