Žinoma, kad 33 metų A. Čadovas susirinko savo daiktus ir išsikraustė iš namų, kur gyveno su 27 metų žmona. Dabar jis apsistojo pas brolį Andrejų. Skelbiama, kad su sūnumi Fiodoru tėvai laiką leidžia atskirai.

Dar visai neseniai aktorius su sūnumi ilsėjosi Kryme, jo žmona tuo metu dirbo Maskvoje. Be to, A. Čadovas iš savo tinklaraščio ištrynė visas nuotraukas su Agne. Nei Agnė, nei Aleksejus skyrybų fakto nekomentuoja, kalbėti apie asmeninį gyvenimą nenori, todėl žurnalistams tenka išvadas darytis patiems ir remtis aktorių gerbėjų pareiškimais socialiniame tinkle „Instagram“.

Kaip tvirtina leidinys „Super“, A. Ditkovskytė ir A. Čadovas kartu nebegyvena. Skelbiama, kad A. Ditkovskytė su sūnumi Fiodoru ir mama Tatjana Liutajeva liko gyventi namuose, kuriuos pirko A. Čadovas, o aktorius persikėlė pas vyresnįjį brolį.

Apie poros nesutarimus imta kalbėti dar pavasarį, kai A. Čadovas iš savo paskyros socialiniame tinkle „Instagram“ ištrynė visas šeimos nuotraukas. Neseniai A. Ditkovskytė buvo pastebėta su kitu vyru, kolega iš projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ Denisu Tagincevu. A. Čadovas nepasirodė ir spektaklio, kuriame vaidina Agnė, premjeroje – gėlių po spektaklio jai įteikė D. Tagincevas, o ne teisėtas sutuoktinis. Po spektaklio pora, kaip užfiksavo paparaciai, kartu sėdo į taksi ir išvyko nežinoma kryptimi. Tuo metu A. Čadovas su draugais linksminosi vakarėlyje.

Aktoriams artimi šaltiniai teigia, kad visi kalba apie skubias skyrybas, kuriomis jau artimiausiu metu užsiims teisininkai. Poros meilė užsiplieskė filmuojant juostą „Karštis“ 2006 metais. Po kurio laiko pora išsiskyrė, tačiau vėliau ryšį atnaujino. 2012 metais įvyko vestuvės, o praeitą vasarą jiems gimė sūnus Fiodoras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)