23-ejų mergina taip pat sulaukė daugybės kvietimų į pasimatymus bei meilės prisipažinimų po to, kai jos nuotraukos pradėjo cirkuliuoti socialiniuose tinkluose.

Žmonės dažnai nustemba pamatę, kad graži mergina dirba šlavėja. Jie sako, kad galėčiau paieškoti geresnio darbo nei šis, – laikraščiui „Brazil's Extra“ sakė ji. – Bet kodėl žmonės, dirbantys šį darbą, turėtų būti bjaurūs? Tai išankstinės nuostatos prieš juos. Labai didžiuojuosi tuo, ką darau. Nepaisant, kad dirbti tenka išties labai sunkiai, darbe patiriu ir labai daug linksmų akimirkų“.

Sulaukusi dėmesio lavinos mergina visgi ėmė svarstyti galimybę surasti geriau apmokamą darbą (Rita uždirba 570 eurų per mėnesį).

Gražuolė pasakojo iš pradžių išsigandusi tokios dėmesio bangos ir galvojo, kad žmonės nori tyčiotis iš jos. Vėliau tikina supratusi, kad žmonių komplimentai išties nuoširdūs.

„Daugelis draugų pasveikino mane ir sakė, kad nusipelniau to. Visada norėjau dirbti modeliu, bet niekada nenorėjau turėti tuščių vilčių“, – atviravo brazilė.

Mergina jau turi savo agentą ir yra pasiruošusi išbandyti viską – netgi pozuoti nuoga. R. Mattos sako, kad norėtų bandyti suderinti abu darbus – modelio ir šlavėjos. Mat pastarasis jai padeda palaikyti puikią sportinę formą. Po dvylika valandų trunkančios pamainos ji taip pat randa jėgų užsukti ir į sporto salę.

Rita sako ir anksčiau sulaukdavusi komplimentų iš praeivių, tačiau niekada nesitikėjo, kad jos darbas ją galėtų paversti šalies sekso simboliu.

„Atrodo, akd žmonės niekada anksčiau nėra matę užpakaliuko, kojų ir krūtinės. Aš esu tokia pati, kaip ir visi kiti. Aš nesu garsenybė, aš tiesiog gatvių šlavėja“, – apie užgriuvusį populiarumą kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)