Apie skyrybas pora paskelbė praeitų metų kovą, tačiau oficialius dokumentus pasirašė tik šių metų balandį. Po skyrybų 38 metų Ch. Martinas siejamas su aktore Jennifer Lawrence.

Chrisas Martinas

Aktorės teigimu, skyrybos buvo sunkios, tačiau jie visada pirmiausia galvojo apie savo vaikus – 11 metų Apple ir 9 metų Moses.

Chrisas Martinas

„Buvo labai sunkių momentų, tačiau visadasakėme, kad vaikai mūsų pagrindinis prioritetas, todėl, kad ir kaip galbūt vienas kito negalėtume pakęsti ir tikrai nenorėtume vienas kito matyti, visi kartu eisime pietų, nes sekmadienis, o sekmadieniais visa šeima kartu pietauja“.

Kino žvaigždė taip pat sakė skatinusi vaikus didžiausią dėmesį skirti tikrajam šeimos gyvenimui, o ne tikėti tuo, ką apie juos rašo žiniasklaida.

„Sakiau jiems: žinote, ką reiškia kartu gyventi, puikiai žinote, kas vyksta už šių namų sienų, puikiai žinote, kaip mes mylime jus, o jūs – mus. Manau, kad jie tikrai supranta, kuo skiriasi mūsų vidinis ir išorinis pasauliai“, – per interviu sakė G. Paltrow.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją