Daugiau nei tūkstančio hektarų plotas, keli tvenkiniai, traukinių stotis, zoologijos sodas, kuriame buvo apgyvendinti liūtai, žirafos, krokodilai, meškos ir net drambliai, kino salė, atrakcionų parkas, daugybė gyvenamųjų ir poilsiui skirtų pastatų bei kiti neįtikėtini dalykai. Šis Michaelo sukurtas stebuklas įkainotas 90 milijonų eurų!

Kalifornijoje esantys M. Jacksono namai įkvėpti pasakų apie Piterį Peną. Ne be reikalo įvažiuojant į teritoriją pasitinka užrašas „Neverland“ (liet. „Niekados šalis“). Be to, keliolikoje vietų stovi saldainių ir ledų aparatai, kad vaikštant milžiniškoje teritorijoje nepritrūktų energijos. Popkaralius visuomet pabrėždavo, kad tokius namus kūrė norėdamas vaikams suteikti tokią laimę, kokios pats niekada nepatyrė.

Pagrindiniame name įrengti net šeši miegamieji. Beje, iš karališko šeimininko miegamojo galima patekti ne tik į milžinišką vonios kambarį, bet ir į slaptą kambarėlį, kuriame M.Jacksonas laikydavo vertingus daiktus.

Pasigrožėti visa teritorija galima ir iš apžvalgos aikštelės, kuri įrengta pagrindiniame name. Į ją galima patekti specialiai sumontuotais sraigtiniais laiptais. Žinoma, tuo metu, kai Michaelas gyveno šioje rezidencijoje, čia buvo pilna meno kūrinių, specialiai jam sukurtų dovanų. Čia net buvo saugoma jo karūna.

Šiuo pirkiniu jau ne kartą domėjosi Kanye Westas. Tikėtina, kad šią pasaką žemėje jis padovanos antro kūdikio besilaukiančiai žmonai Kim Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)