Raumeningi vyrukai šėlo vandenyje, karštos TV žvaigždutės savo gundančias figūras mieliau demonstravo ant smėlio. Nežabotas linksmybes vainikavo tieisog paplūdimyje visiškai apnuogintas James'o Dunmore'o kūnas. Tokį pokštą jam iškrėtė jo kolegė Binky Felstead. Suradusi tinkamą akimirką ji užpuolė saulės voniomis besimėgaujantį James'ą ir numovė jam glaudes.

Tiesa, smagias pramogas jiems nutraukė nemalonus incidentas. Visa kūrybinė grupė buvo priversta palikti paplūdimį dėl ryklių pavojaus.

„Channel 4“ eteryje nuo 2011-ųjų rodomas realybės šou pasakoja apie grupelės turtingų Pietų Londono gyventojų kasdienybę, jų išgyvenamas dramas ir snobiškas atostogas. Kūrybinė grupė anksčiau yra viešėjusi Dubajuje, Niujorke, Suomijoje, Maroke, Italijoje, Barbadose. Šiame BAFTA apdovanojimais įvertintame šou anksčiau yra pasirodžiusi ir lietuvaitė Agnė Motiejūnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)