Nelaimė įvyko antradienio vakarą. Skelbiama, kad vaikiną aptiko pro šalį keliaujantys žmonės, jie ir suteikė pirmąją pagalbą. Paauglys buvo nuskraidintas į ligoninę, bet medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Skelbiama, kad A. Cave‘o mirtis buvo nelaimingas atsitikimas. N. Cave‘ui ir jo žmonai Susie liko Arthuro brolis dvynys Earlas.

„Antradienio vakarą žuvo mūsų sūnus. Mūsų nuostabus, laimingas, mylimas ir mylintis berniukas. Šeimai sunkiu metu prašome gerbti mūsų privatumą“, – teigiama lakoniškame pranešime, kurį išplatino N. Cave‘o atstovai spaudai.

Sasekso grafystės policijos atstovė teigia: „Mirtinai sužeistas penkiolikmetis vaikinas, rastas prie „Ovingdean Gap“, nukrito nuo skardžio. Nuo patirtų traumų jis antradienį mirė ligoninėje. Jį radę žmonės suteikė pirmąją pagalbą, apie 18 valandą vietos laiku jis buvo skubiai nugabentas į Karališkąją Sasekso grafystės ligoninę Braitone, kur jo gyvybė ir užgeso. Tikslią mirties priežastį įvardys koroneris“.

57 metų N. Cave‘as – 1983 metais Melburne įkurtos alternatyvaus roko grupės „Nick Cave and the Bad Seeds“ lyderis ir vokalistas. Vienu iš charizmatiškiausių muzikantų įvardijamas atlikėjas ir dainų autorius bendradarbiavo su tokiomis muzikos žvaigždėmis kaip Johnny Cashas, „The Flamming Lips“ ir PJ Harvey.

Iš viso N. Cave‘as turėjo keturis sūnus: du iš ankstesnių santykių, o su žmona Susie susilaukė dvynių Arthuro ir Earlo. Atlikėjas modelį Susie Bick vedė 1999 metais. Jos nuotrauka puošia ir 2013 metais pasirodžiusio N. Cave‘o ir grupės albumo „Push The Sky Away“ viršelį. Šeima gyvena Braitono centre, nelaimė įvyko vos už 5 kilometrų nuo jų namų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)