Iki santuokos su garsiuoju Holivudo aktoriumi A. Clooney svėrė 58 kilogramus. Dabar ji primena savo pačios šešėlį, nes garsenybės žmona atrodo išvargusi ir ligotai liesa.

Kalbama, kad gražuolę Amal nualino gandai apie poros skyrybas ir nesibaigiantys pramoginių renginių pristatymai bei raudonojo kilimo vakarėliai.

A. Clooney, nenorėdama praleisti renginių su vyru, bando suderinti darbą ir malonumus. Naktimis ji dalyvauja įvairiuose pasilinksminimuose, dieną dirba juristės darbą ir kovoja už žmonių teises.

G. Clooney žmona netgi nusisamdė asmeninį dizainerį ir vizažistą, kurie rūpinasi jos įvaizdžiu viešumoje. Tačiau jie negali paslėpti tirpstančių Amal kilogramų.

„Jai būtinai reikia priaugti bent kelis kilogramus. Moteris yra pavojingai kaulėta. Ji prarado daug svorio. Baiminamės, kad Amal serga anoreksija“, – „Globe“ sakė poros bičiuliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)