59 metų M. Gibsonas ir 24 metų Rosalind Ross neseniai kartu leido laiką aktoriaus komplekse Kosta Rikoje, rašo people.com.

R. Ross, kuri 2010 metais Kentukyje per Pasaulio jojimo čempionatą laimėjo aukso medalį, yra pradedančioji scenarijų autorė. Ji studijavo literatūrą ir rašymą Emersono koledže ir šiuo metu yra viena iš „El Rey Network“ veiksmo serialo „Matador“ („Matadoras“) scenarijaus autorių.
2011 metais R. Ross (kartu su jojimo partneriu Devonu Maitozo) pozavo au naturel žurnalo „ESPN Magazine“ 2011 metų numeriui „Body Issue“.

Anot „The Holywood Reporter“, R. Ross neseniai parašė scenarijų būsimam filmui „Lioness“ („Liūtė“) – nepriklausomai dramai, kurioje vaidins Ellen Page.

M. Gibsonas nuo to karto, kai po audringų santykių išsiskyrė su savo 5 metų dukrelės motina Oksana Grigoreva, nuo žiniasklaidos stengėsi slėpti savo romantiškus ryšius su moterimis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)