„Deja, FST uždarė sieną“, - oro uoste ramiu balsu pranešė moteris. Sustingo širdis, o galvoje dingtelėjo mintis: „Kvailė, su****a patriotė, juk sakė man žmonės, kad pasidaryčiau antrą pilietybę, kol ne vėlu“.

Tačiau sieną, laimė, uždarė tik VIP salėse. Nuostabus pavyzdys, kaip mūsų nuostabioje šalyje griaunamas kažkieno verslas. Paaiškinsiu. Visuose pasaulio oro uostuose teikiama komercinė paslauga, kuria aš aktyviai naudojuosi. Ji vadinasi „VIP praėjimu“. Sumoki pinigus ir tave darbuotojai pasitinka tiesiai prie trapo, užregistruoja dokumentus ir bagažą. Tai yra, už tavo pinigus pasiūlo maksimaliai komfortišką skrydį. Tai verslo paslauga skubantiems žmonėms. Dabar Rusijoje FST uždraudė atlikti muitinės procedūras VIP salėse ir pati paslauga prarado prasmę: vis tiek esi priverstas eiti į bendrą salę ir laukti eilėje. Kodėl žmonės už savo sąžiningai uždirbtus pinigus negali patogiai keliauti?“, - piktinosi K. Sobčiak tinkle „Instagram“.

Tačiau interneto vartotojams nepatiko tokia Ksenijos nuomonė ir jie jos elgesį palygino su Viktorijos Lopyriovos išsišokimu praėjusiais metais. Ši gražuolė 2014 metų spalį išprovokavo nemalonų incidentą: 2003 metų „Mis Rusija“ atsisakė lėktuve išjungti mobilųjį telefoną. Kai striuardesė paprašė keleivės parodyti įlaipinimo kortelę, ji taip pat atsisakė tai padaryti ir įžūliai išplūdo lėktuvo palydovę. Ekipažo narė apie tokį elgesį pranešė skrydžio kapitonui, kuris priėmė sprendimą išlaipinti buvusią futbolininko Fedoro Smolovo žmoną iš lėktuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)