Žmonės rašo kažkokias šlykštynes, esą iš Platono noriu kažką atimti. Viskas priešingai – noriu, kad viskas atitektų Platonui. Pats augau vaikų namuose, puikiai žinau, kaip tai sunku. Noriu, kad anūkui netektų nieko maldauti, kad jam pasisektų. Pareiškiu oficialiai: viskas, kas priklauso mano anūkui, viskas, ką jam paliko Žana, jam ir atiteks, visas turtas perrašytas mano anūkui. Viskas, ką jam paliko motina – noriu, kad viskas atitektų jam“, – per interviu REN.TV sakė Ž. Friskės tėvas.

Nepaisant to, kad už dukros gydymą Majamyje Ž. Friskės tėvams liko 106 tūkst. dolerių (96,97 tūkst. Eur) skola, šeimai pinigų pasirūpinti Platonu nestinga.

„Mums su žmona ir jaunesniąja dukra pinigų nestinga, pakanka to, ką užgyvenome. Mums daug pinigų ir nereikia. Kelionėms ir maistui tikrai pakaks. Pakaks pinigų, proto ir jėgų. Niekada nieko neprašėme, nemaldavome. Visą gyvenimą dirbau, žmona taip pat dirbo visą gyvenimą. Niekada nevogiau ir nieko iš nieko neprašiau. Visi, kas mane pažįsta, puikiai žino, kaip uždirbau pinigus. Sunkiu ir sąžiningu darbu“, – apie savo finansinę padėtį kalbėjo Ž. Friskės tėvas.

Ž. Friskės tėvas prabilo ir apie savo santykius su dukros mylimuoju Dmitrijumi Šepeliovu.

„Su Dima nieko nesidalinome. Ką dalintis? Tegul kiekvienas iš jų, ir jis, ir jo tėvai, uždirba tiek, kiek mes, to ir linkiu. Taip, namuose būta skandalų. Žinau, kad kai manęs nebuvo, Dima kelis kartus įžeidė mano žmoną. Prieš visus jam pasakiau, girdėjo ir Žana: dar kartą išgirsiu, bus bėdų, tavo tėvų juk niekada neįžeidžiau“, – sako Ž. Friskės tėvas.

Dabar svarbiausias klausimas – su kuo gyvens mažasis Platonas. Anot Vladimiro Borisovičiaus, berniukas gyvens su tėvu. Dainininkės tėvas tikisi, kad jie su žmona galės laisvai matytis su anūku.

„Jeigu neleis matytis su Platonu, lai Dievas jį teisia. Mano žmona jį augino nuo pirmųjų dienų. Visą laiką buvo su juo, neteko 16 kilogramų. Jeigu Dima neleis mums bendrauti su anūku, ieškosime kitų problemos sprendimo būdų. Juk turi būti kitų galimybių. Nesileisiu žeminamas. Platonas ne tik jo sūnus, bet ir mūsų anūkas, jis mus labai myli. O taip tiesiog imti ir atimti iš mūsų anūką... Yra daug būdų, kaip viską sutvarkyti. Taip, mūsų santykiuose būta išbandymų, neslėpsiu, bet jie nebuvo esminiai. Dima stengėsi išlaikyti gerus santykius, ir aš stengiausi. Dabar mums svarbiausia – užauginti Platoną“, – įsitikinęs Ž. Friskės tėvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)