„Jo agentui tiesai šviesiai pasakiau, kad su Angelina jis nesifilmuos. Esu tikra, kad ji nuostabus žmogus ir man labai patinka, ką ji daro – atkreipia viso pasaulio dėmesį į įsivaikinimą“, – per interviu kalbėjo H. Jackmano žmona.

„Savaime suprantama, aš juokauju“, – netrukus pridūrė. Nepaisant to, „The Daily Mail“ žurnalistams pasirodė, kad jos juoke būta ir dalis tiesos.

A.Jolie filmavimo aikštelėje užmezgė ne vienus santykius. Kuriant filmą „Hackers“ ji susipažino su Johnny Lee Milleriu, už kurio netrukus ištekėjo. Filmuojat juostą „Foxfire“ aktorė užmezgė santykius su aktore ir modeliu Jenny Shimizu, o filmo „Playing God“ filmavimo aikštelėje gimė jausmai aktoriui Timothy Huttonui. Be to, su dabartiniu vyru Bradu Pittu A. Jolie susipažino kuriant juostą „Mr. & Mrs. Smith“.
Angelina Jolie
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)