Rokeris besilaukiančią sužadėtinę Alexis Roderick vedė savo valdose Long Ailande Niujorke, o V. Williams ištekėjo už sužadėtinio Jimo Skripo. Tai ketvirtoji B. Joelo santuoka, o V. Williams ištekėjo trečią kartą.

B. Joelo vestuvės buvo netikėtos draugams ir giminaičiams, pakviestiems į metinę Liepos 4-osios šventę „Piano Man“ atlikėjo namuose. Porą sutuokė Niujorko gubernatorius Andrew Cuomo, o tarp svečių buvo B. Joelo duktė Alexa Ray bei komikas Kevinas Jamesas.

B. Joelo buvusi žmona Christie Brinkley pasveikino jaunavedžius per „Instagram“, kur paskelbė poros nuotrauką ir prirašė: „Sveikinimai švytintiems nuotakai ir jaunikiui. Ir mano dukteriai Alexai, kuriai Alexis yra nuostabi draugė! Linkėdama gausėjančiai šeimai visokeriopos laimės“.

B. Joelas ir jo naujoji 33 metų žmona susitikinėjo nuo 2009-ųjų, po rokerio išsiskyrimo su trečiąja žmona, virtuvės šefe Katie Lee.

Tuo tarpu V. Williams su buvusiu buhalteriu J. Skripu susituokė šeimos ir draugų akivaizdoje. Detalių apie vestuves neskelbiama, bet jos atstovas patvirtino džiugias naujienas.

V. Williams apie savo sužadėtuves paskelbė pernai, per „The Queen Latifah Show“. 1987-1997 metais ji buvo ištekėjusi už Ramono Hervey II, o 1999-2004 metais – už krepšininko Ricko Foxo. Iš ankstesnių santuokų ji turi keturis vaikus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)