65-erių C. Jenner atvyko pasipuošusi marinistinio stiliaus suknele, jos ausyse žibėjo nemaži auskarai, o avėtos basutės suteikė jai progą pademonstruoti rožine spalva nulakuotus kojų nagus, rašo people.com.

C. Jenner atrodo nepriekaištingai, o internautai pradėjo lyginti jos rafinuotas ir elegantiškas manieras su pačios Kembridžo hercogienės Kate Middleton . Kiti juokavo, kad C. Jenner – it pagyvenusi K. Middleton kopija.

Kate Middleton

Šių metų balandžio mėn. atvirame interviu C. Jenner papasakojo senokai norėjusi nulakuotais nagais pasirodyti viešumoje.

Birželio 28 d. C. Jenner kartu su draugėmis, tarp kurių buvo modelis Geena Rocero ir aktorė Candis Cayne, gėjų parado dieną minėjo „The Dream Downtown Hotel“ viešbutyje.

„Nuostabi vakarienė Niujorke su translytėmis, jos visos tokios gražios“, - birželio 29 d. ji rašė socialiniame tinkle „Twitter“.

C. Jenner pasiryžo papasakoti apie savo gyvenimo kelią realybės šou „I Am Cait“. Ji patikino trokštanti tapti įkvėpimu tiems, kurie nori atrasti savo tikrąją tapatybę. Birželio 12 d. C. Jenner lankėsi Los Andželo LGBT jaunimo centre. Tai buvo pirmasis jos pasirodymas viešumoje po atliktos lyties keitimo operacijos.

Šių metų balandžio mėn. people.com šaltinis papasakojo, kad C. Jenner nori padėti kitokiais besijaučiantiems žmonėms kovoti dėl savo teisių. „Tai susiję ne tik su translyčiais, tačiau ir su tais, kurie susiduria su rasine, seksualine, religine ar kokia kita diskriminacijos forma“, - sakė šaltinis.

Liepos 15 d. C. Jenner bus įteiktas „ESPN's Arthur Ashe Courage Award“ apdovanojimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)