Jeigu B. K. Brown mirs, gali nutikti keli svarbūs dalykai. P. Houston ir Cissy Hosuton paveldės turtą, kurį dukrai po mirties paliko Wh. Houston, o N. Gordonui šiuo metu pateikti kaltinimai pasikėsinimu nužudyti gali būti perkvalifikuoti į kaltinimus nužudymu.

TMZ skelbia, kad N. Gordonui iškelta 40 mln. dolerių (35,70 mln. Eur) byla. Pranešama, kad bylą inicijavo teismo B. K. Brown turtu rūpintis paskirta pareigūnė Bedelia Hardgrove, kuri teigia, kad N. Gordonas reguliariai iš Bobbi Kristinos sąskaitos banke pinigus vedė į savąją. Baisiausia, kad po to, kai merginą ištiko koma, vyras į savo sąskaitą pervedė 11 tūkst. dolerių (9,82 tūkst. Eur).

Vyras ne tik savinosi žmonos pinigus, bet ir prieš ją smurtavo. Yra informacijos, kad kartą N. Gordonas B. K. Brown už plaukų tempė laiptais žemyn. Kartą jis taip smarkiai trenkė sutuoktinei į veidą, kad išmušė dantis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)