Ant šio žurnalo 2015 m. liepos mėn. numerio viršelio atsidūrusi C. Delevigne atskleidė detalių apie savo santykius su mylimąja, o taip pat ir tėvų požiūrį į tokį jos pasirinkimą.

„Manau, kad mano meilė draugei labai prisideda prie laimės jausmo, kurį dabar patiriu“, - papasakojo ji.

„Man prireikė nemažai laiko, kad tai suprasčiau ir būdama 20-ties pirmą kartą įsimylėčiau merginą, man reikėjo tai pripažinti ir priimti“, - nelengvais išgyvenimais dalijosi C. Delevigne.

Cara Delevigne ir Annie Clarke

Vis dėlto daliai skaitytojų užkliuvo R. Haskellio paniekinantis požiūris į C. Delevigne pasirinkimą. „Panašu, kad jos tėvai mano, kad merginos – tai tik etapas, ir jie galimai yra teisūs“, - rašo jis.

Atvirame interviu C. Delevigne atskleidžia, kad jos erotinėse fantazijose – vien vyrai. Taip pat ji papasakoja apie santykius su mama. „Kai pasakiau Carai, kad norėdama pasitikėti vyrais ji galėtų prisiminti seną jos pačios išsakytą idėją, kad moterys nuolat turi problemų, todėl tik jos gali ją suprasti, jos šypsena išdavė, kad ji supranta, apie ką aš kalbu“, - rašo jis.

Cara Delevigne

Peticija surinko per 13 tūkst. parašų, ją pasirašė žmonės iš viso pasaulio. Reikalaujama „Vogue“ vyriausiosios redaktorės atsiprašymo.

„Care2“ peticijos iniciatorė Julie Rodrigez patikino, kad ją šis interviu papiktino, o žurnalisto kalbą ji pavadino žeminančia.

Cara Delevigne

„Siekis teigti, kad moterys su moterimis santykių turėti gali tik dėl vaikystės traumų, - tai žalingas ir klaidingas stereotipas, su kuriuo lesbietės ir biseksualios moterys kovoja jau ne pirmą dešimtmetį“, - įsitikinusi J. Rodrigez. 

Kaip „Vogue“ redaktoriai galėjo išleisti tokį straipsnį, kodėl niekam nesukėlė įtarimo smerkianti ir žeminanti kalba?“ – piktinosi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)