Skelbiama, kad princas Williamas prie motinos kapo staiga sunegalavo ir buvo skubiai nugabentas į vieną privačią kliniką. Kartu su juo vyko ir žmona. Porai artimas šaltinis teigia: „Williamą staiga užplūdo emocijos. Jis susijaudino, kad jo vaikai George ir Charlotte niekada nesusipažins su senele. Princas buvo taip smarkiai sukrėstas, kad prarado sąmonę ir sukniubo“.

Esą sąmonę atgavęs princas pagalbos nenorėjo, bet išsigandusi K. Middleton iškvietė apsaugą ir greitosios pagalbos medikus. Gydytojai rekomendavo Williamui naktį praleisti ligoninėje, buvo atlikti reikiami tyrimai. Kitą dieną jis išvyko namo. Ne paslaptis, kad princas sunkiai susidorojo su netikėta motinos netektimi. Pastaruoju metu nemažai nervų pareikalavo ir dukters gimimas, kalbos, esą tėvo princo Charleso sutuoktinė Camilla Parker Bowles jam neištikima.

Skelbiama, kad princas kurį laiką ilsėsis nuo karališkųjų pareigų, daugiau laiko skirs sau ir šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)