Šmaikščiai juostai pasiekus Lietuvos kino teatrus, kviečiame sužinoti įdomių detalių apie T.I., kuris gyvenime išgarsėti spėjo ir blogais, ir gerais darbais.

Reperis ir aktorius T.I., kurio tikrasis vardas Cliffordas Josephas Harrisas jaunesnysis, repuoti pradėjo būdamas vos 8-erių.

Paauglystėje būsima pramogų industrijos žvaigždė prekiavo narkotikais. Iki 14-os metų jis buvo areštuotas net keletą kartų.

1996-aisiais vaikinas susidraugavo su reperiu iš Atlantos Big Kuntry King. Jiedu ne tik kartu kūrė įrašus, bet ir jais prekiavo iš automobilio bagažinės.

T.I. nebaigė vidurinės mokyklos.

Aktoriaus ūgis – 173 cm.

Sceninį vardą Cliffordas sumanė pagal vaikystės pravardę – jį vadino Tipu, prosenelio iš tėvo pusės garbei.

Iš Tipo į T.I. reperis persivadino 1999-aisiais iš pagarbos kolegai Q-Tip, mat priešingu atveju jų sceniniai vardai būtų pernelyg panašūs.

Dar viena T.I. jaunystės pravardė – „Rubberband Man“ dėl jo pomėgio ankstyvuoju karjeros laikotarpiu ant rankos nešioti gumines apyrankes.

34-erių reperis yra ne tik aktorius, iki šiol pasirodęs tokiuose filmuose kaip „Amerikos gangsteris“ ir „Tapatybės vagilė“, bet ir rašytojas. Jis yra išleidęs du romanus – 2011-ųjų „Power & Beauty“ ir 2012-ųjų „Trouble & Triumph“, kurie buvo gana sėkmingi.

Nuo jaunų dienų problemų su teisėsauga turėjęs jaunas vyras į rimtą bėdą įklimpo 2010-aisiais dėl neteisėto ginklų laikymo. Kalėjiman garsenybė galiausiai pateko dėl lygtinio paleidimo apribojimų pažeidimų.

Nuo 2001-ųjų T.I. yra kartu su buvusia kolektyvo „Xscape“ nare Tameka Cottle. Pora susituokė 2010-aisiais Majami Biče. Kartu jie susilaukė dviejų sūnų: Cliffordo Josepho Harriso III, kuriam rugpjūtį sukaks 11 metų ir Majoro Philanto Harriso, kuriam dabar 7-eri. 2007-aisiais T.I. ir jo žmonai turėjo gimti dukra, tačiau vos po šešių mėnesių nėštumo mergaitė gimė negyva.

T.I. taip pat turi du vyresnius sūnus su Lashon Dixon, dukrą Deyjah su ritmenbliuzo atlikėja Ms. Niko, o jo žmona iš ankstesnių santykių turi pilnametę dukrą Zonnique, kuri yra dainininkė.

Reperiui priklausė naktinis klubas „Club Crucial“ Atlantoje, tačiau internautų atsiliepimai apie šią vietą buvo daugiausiai neigiami.

T.I. garsėja ne tik kaip blogiukas, bet ir kaip kitų nelaimėms neabejingas asmuo – net dusyk jis atkalbėjo prieš save ranką pakelti norėjusius vyrus. Pirmąjį kartą jis didvyriu tapo, kai būdamas Atlantoje išgirdo per radiją apie nuo 22-iejų aukštų pastato nušokti pasiruošusį vaikiną ir nuskubėjo į įvykio vietą. Policininkams leidus jis įtikino jaunuolį nusileisti žemyn. Antrąjį kartą T.I. išgelbėjo grupės „Creed“ dainininką Scottą Stappą, kuris buvo pasiryžęs iššokti pro balkoną. Pats atlikėjas savo pagalbos abiem atvejais nesureikšmino.

Žinomas atlikėjas taip pat remia labdaros organizacijas, jis prisidėjo prie uragano Katrina padarinių atstatymo darbų. Jis yra dirbęs su problematiškais jaunuoliais dienos centre Atlantoje bei skyręs stipendijas vienišiems tėvams ir motinoms.
Nors šampanas – neatsiejama Holivudo vakarėlių dalis, T.I. šio gėrimo nemėgsta.

T.I. yra viešai vaidijęsis su reperiais Lil Flipu ir Ludacrisu.

Mėgstamiausia T.I. aktorė – Angela Bassett.

T.I. yra geras kolegų reperių Jay-Z, Diddy, Young Jeezy, Young Buck ir B.G draugas.

Pharrellis Williamsas yra T.I. pavadinęs „Jay-Z iš Pietų“.

Vienas mėgstamiausių T.I. serialų – legendiniai „Draugai“.

Iki šiol T.I. yra išleidęs 9 muzikos albumus ir pelnęs tris prestižinius muzikinius „Grammy“ apdovanojimus.

T.I. kartu su atlikėja Kat atliko specialiai komedijai „Būk kietas“ parašytą kūrinį „I Go Hard“.

Jį išgirsti galite čia: 

Kriminalinės patirties nestokojantis T.I. herojus Raselas komedijoje „Būk kietas“ mėgins lepų milijonierių (akt. Willas Ferrellas) paruošti nelengvam gyvenimui kalėjime. Kalbėdamas su žurnalistais apie naująjį vaidmenį, reperis teigė, kad dirbo kaip savotiškas konsultantas – kalėjimo realybę jis yra patyręs savo kailiu.

Iš visame pasaulyje įsišaknijusių stereotipų pasijuokti kviečianti komedija „Būk kietas“ su T.I., W.Ferrellu ir Kevinu Hartu jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.

Filmo „Būk kietas“ anonsas:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)