Anot svetainės, princas Harry mėnesio pradžioje polo varžybose buvo užfiksuotas su serialo „Doctor Who“ žvaigžde, aktore Jenna Coleman. Nuo tada aistruoliai nesiliauja jų poruoti. Tiesa, viena iš nuotraukų atskleidė romantiškus princo ketinimus: jis buvo užfiksuotas meiliai uždėjęs ranką ant gražuolės kojos.

Nors naujiena kol kas nėra oficialiai patvirtinta, tačiau užsienio spauda jau gretina aktorės J. Coleman ir Kembridžo kunigaikštienės K. Middleton išvaizdos panašumus: idealiai sušukuotass ilgas rudas garbanas bei stiliaus pojūtį.

Princas Harry, Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II jauniausias anūkas, 2014 metų balandį išsiskyrė su savo mergina Kressida Bonas. 2015 metų sausį buvo pasirodę pranešimų, esą Harry susitikinėja su rusų kilmės Vokietijos modeliu Anastasija Guseva, bet pati mergina šią informaciją paneigė.

Prieš keletą dienų buvo skelbta, kad Jungtinės Karalystės princas Harry susitaikė su buvusia mylimąja 26 metų Cressida Bonas – pora slapta susižadėjo, skelbia hollywoodlife.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)