Palydėti į paskutinę kelionę Ž. Friskės atvyko jos artimieji ir draugai. Atvažiavo rusų atlikėjas Sergejus Lazarevas, grupės „Nočnije snaiperi“ solistė Svetlana Surganova. Taip pat į kapines atvyko televizijos laidų vedėja Lera Kudriavceva.

Žiniasklaidos atstovai su filmavimo kameromis įleidžiami nebuvo, rašo mk.ru.

Laidotuvėse nedalyvavo velionės ir jos gyvenimo draugo Dmitrijaus Šepeliovo sūnus Platonas – šeima nusprendė apsaugoti vaiką nuo sukrėtimo. Vaikas liko Bulgarijoje, kur jį prižiūrėti išvyko D. Šepeliovo tėvas.

Į birželio 17 d. vykusį atsisveikinimą su velione negalėjęs atvykti garsus rusų dainininkas Filipas Kirkorovas atvyko į laidotuves.

D. Šepeliovas papasakojo leidiniui „Super“, kodėl jo nebuvo atsisveikinimo ceremonijoje birželio 17 d. „Įvyko siaubingas nesusipratimas, sutapimas, aš nežinau, kaip tai pavadinti. Turbūt gailėsiuosi dėl to visą likusį gyvenimą. Apie jokį pabėgimą ar apie tai, kad atėmiau iš Žanos vaiką, negali būti nė kalbos“, - patikino jis. D. Šepeliovas prieš pat Ž. Friskės mirtį išvyko su sūnumi ilsėtis į Bulgariją, o grįžo tik birželio 17 d. vakare.

Pranešama, kad iš viso atsisveikinti su Ž. Friske į birželio 17 d. vykusią ceremoniją atvyko apie 3 tūkst. asmenų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)