Atšauktos vestuvės

Spalvingą Paulo meilės istoriją pradėjo rašyti 17-metė jo širdies draugė Dorothy Rhone. 20-metis atlikėjas savo mylimajai pats rinkdavo drabužius, kokiais norėdavo, kad ji rengtųsi. Netgi nurodinėjo, kaip ji turi dažytis. Liepė nusišviesinti plaukus kaip Brigitte Bardot, kurią tiesiog dievino. Jaunutei savo širdies draugei P. McCartney netgi uždraudė susitikinėti su savo draugais.

Tiesa, pats jis nebuvo šventasis ir prisipažino, kad apgaudinėjo savo mylimąją. Nors, prisiekinėjo, kad rimtų santykių nebuvo užmezgęs. Tai esą buvo tiesiog mergužėlės, kurios apie seksą išmanė kur kas daugiau už kuklias Liverpulio mergaites. 1962 metais D. Rhone pastojo. Tačiau suorganizuotų vestuvių pora atšokti nespėjo, nes mergina persileido likus keliems mėnesiams iki santuokos ceremonijos. P. McCartney atšaukė vestuves pareiškęs, kad jo jausmai atšalo, todėl jis norintis skirtis.

Kaip vėliau tikino „bitlas“, D. Rhone jam reiškė išties daug. Būtent jai buvo skirtos dainos „Love of the Loved“ ir „P.S. I Love You“.

Po šių skyrybų sekė visa eilė karštų, tačiau trumpalaikių P. McCartney romanų, kurių įkvėptas jis sukūrė ne vieną pasaulinį hitą.

Neblėstanti meilė

1967 metais P. McCartney susipažino su savo pirmąja žmona, amerikiečių fotografe Linda Eastman. Tiesa, pora kuklioje ceremonijoje susituokė tik po metų, nes tuo metu Paulas draugavo ir buvo susižadėjęs su kita savo drauge Asher. Pastaroji draugystė nutrūko po to, kai Asher rado savo sužadėtinį lovoje su kita moterimi.
Paulas McCartney ir Linda McCartney

Linda Eastma, tapusi ponia McCartney, padovanojo vyrui tris vaikus – dvi dukteris Mary ir Stellą bei sūnų Jamesą. Atlikėjas taip pat įsidukrino ir mergaitę Heather iš pirmosios Lindos santuokos.

Tačiau tobulą šeimos gyvenimą sugriovė skaudi tragedija. 1998 L. McCartney mirė nuo krūties vėžio, būdama vos 56 metų. Tiesa, sklido kalbos, kad moteris nusižudė.

Atlikėjui tai buvo skaudžiausia gyvenimo netektis, apie kurią jis prabilo tik praėjus 10 metų po žmonos netekties.

Paulas prisipažino, kad su Linda praleisdavo beveik visą savo laiką ir tikino, kad per 30 santuokos metų jiedu atskirai praleido vos savaitę.

„Linda padėdavo man iš padebesių nusileisti ant žemės. Išmokė mane atsipalaiduoti. Ji niekada nesivaikė viešumo. Ji tiesiog buvo linksma, talentinga ir įdomi asmenybė“, – prisimena jis.

Seras su savo gerbėjais socialiniame tinkle iki šiol dalinasi savo pirmosios žmonos darytomis nuotraukomis.

Brangios skyrybos

Po poros metų gedulo našlys įsimylėjo Heather Mills. Tuo metu gražuolei manekenei buvo 32-eji. Paului – 58-eri. Pora 2002-aisiais iškėlė prabangias vestuves su 300 svečių. H. Mills padovanojo serui dar vieną dukterį Beatrice Milly McCartney. Tačiau poros santykiai nebuvo tobuli. Kartu jie neišgyveno nei 4 metų.

Skyrybos buvo plačiai aprašytos užsienio spaudos, jųdviejų santuoka narstoma po kaulelį. Poros santykiai nutrūko esą dėl to, jog žmona nebuvo nuoširdi su savo sutuoktiniu.
Paulas McCartney su žmona Heather Kanadoje stebi ruoniuką

Po skyrybų antroji žmona prisiteisė 34 milijonų eurų kompensaciją. Tiesa, iš savo sutuoktinio ji prašė 174 milijonų eurų, tačiau atlikėjas su tokiomis sąlygomis nesutiko.

Laimę rado su milijoniere

Dar oficialiai neišsiskyręs su antrąja žmona, Paulas pradėjo susitikinėti su Nancy Shevell. Pora susituokė 2011-jų spalio 9, tądien kai švenčiamas Johno Lennono gimtadienis. Vestuvės vyko vienoje iš Vestminsterio abatijos salių. Ten pat, kaip ir pirmoji jo santuoka su Linda.

Trečioji jo žmona jaunesnė 18 metų.
Paulas McCartney ir Nancy Shevell

Tiesa, pasakyti, kad ši gražuolė ištekėjo už buvusios kultinės grupės nario tik dėl pinigų, būtų neteisinga. Nancy yra kilmingos šeimos paveldėtoja, kurios sąskaitą puošia ne vienas milijonas.

Šiemet P. McCartney turtas pasipildė dar 20 mln. svarų (apytikriai 28 mln. eurų) – prie to nemenkai prisidėjo jo žmonos amerikietės paveldėtojos 150 mln. svarų (apytikriai 210 mln. eurų) kapitalas jos šeimos versle JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)