Pastarąjį kartą aktoriai drauge buvo pastebėti gegužę Kanuose, kur Ch. Theron, dar visai neseniai S. Penną vadinusi savo gyvenimo meile, dalyvavo savo naujojo filmo „Pašėlęs Maksas: Įtūžio kelias“ ( Mad Max: Fury Road) premjeroje.

39 metų Ch. Theron nusprendė palikti 54 metų S. Penną, pranešė „Us Weekly“. Vienas aktorei artimas šaltinis sakė, kad Holivudo gražuolė nutraukė santykius su S. Penu per jųdviejų viešnagę Kanuose.

Prieš tapdami pora aktoriai buvo pažįstami beveik du dešimtmečius, tačiau susitikinėti pradėjo tik 2013-aisiais. Neseniai interviu žurnalui „Vogue“ Ch. Theron sakė, kad karšti jausmai ilgą laiką draugu buvusiam S. Pennui įsiplieskė netikėtai.

„Iš tiesų to nenujaučiau. Su Seanu buvome pažįstami 18 metų. Buvome tiesiog labai geri draugai. Tai nutiko be pastangų, tiesiog savaime, o kai atsipeikėjau, visa tai darė mano gyvenimą geresniu“, - sakė aktorė.

Pernai gruodį pasklido gandai apie poros sužadėtuves, tačiau nė vienas iš aktorių jų oficialiai nepatvirtino.

2004 metai abiem aktoriams buvo įspūdingi profesine prasme - jie abu pelnė po „Oskarą“. Ch. Theron aukščiausias JAV Kino akademijos apdovanojimas buvo įteiktas už geriausią moters vaidmenį filme „Monstras“ (Monster), o S. Pennas „Oskaro“ statulėle buvo įvertintas už darbą kriminaliniame trileryje „Mistinė upė“ (Mystic River).

Savo antrąjį „Oskarą“ S. Pennas gavo 2009-aisiais už vaidybą biografinėje dramoje „Milkas“ (Milk).

Pietų Afrikos Respublikoje gimusi Ch. Theron anksčiau susitikinėjo su airių aktoriumi ir režisieriumi Stuartu Townsendu bei roko grupės „Third Eye Blind“ lyderiu Stephanu Jenkinsu.

S. Pennas buvo vedęs popmuzikos karalienę Madonną, o vėliau - aktorę Robin Wright, su kuria turi du suaugusius vaikus.

S. Penno ir Ch. Theron atstovai kol kas pranešimų apie jų išsiskyrimą nekomentavo.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)