Birželio 22 dieną pasirodysiančio žurnalo „Globe“ viršelyje įdėtos Camillos ir Charleso nuotraukos, o šokiruojanti antraštė skelbia: „400 mln. dolerių skyrybos: neištikimoji Camilla meta Charlesą!“. „Globe“ viršelyje toliau rašoma, esą Camilla Charlesui pareiškusi, kad jis „nėra tas vyras, kurio jai būtų gana“, ir dabar ji apgaudinėja Charlesą ne tik su viena britų televizijos žvaigžde, bet ir turi dar du meilužius.

Tačiau Camilla Parker – Bowles niekada neįteiks skyrybų prašymo, nepaisant to, kad Charleso „jai nepakanka“. Priežastis labai paprasta: ji trokšta tapti naująja Didžiosios Britanijos karaliene. Tačiau princui Charlesui, regis, jos romanai jau įgrįso. Jo motina, karalienė Elžbieta II taip pat mažiausiai trokšta, kad karališkojoje šeimoje kiltų dar vienas skandalas. Ar tai būtų princas Charlesas, ar pati karalienė Elžbieta, kažkas artimiausiu metu tikrai pareikalaus skyrybų su Camilla.

Žurnalas „Globe“ dažnai skelbia sensacingas naujienas apie karališkąją šeimą. Vos praėjusią savaitę jie pranešė, kad princas Williamas ir Kate Middleton uždraudė Camillai Parker – Bowles lankyti jųdviejų vaikus – princą George`ą ir princesę Charlotte, nes ji viešai kelia problemų jų šeimai ir yra neištikima princui Charlesui. Taigi galima teigti, kad po naujausių įtariamų meilės nuotykių Camilla Parker - Bowles gali būti visiškai atkirsta nuo karališkosios šeimos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)