2000-aisiais Sasha „DJ Mag“ žurnalo skaitytojų buvo išrinktas geriausiu planetos didžėjumi ir iki šių dienų yra tarp populiariausiųjų. Tad nenuostabu, kad ir jo pageidavimų sąraše - tik pati kokybiškiausia aparatūra, apšvietimas ir aptarnavimas.

Sasha apsistos aukščiausio rango svečiais garsėjančiame viešbutyje „Stikliai“, kuriame jo laukia prabangūs garsios prancūzų dizainerės Anne Toulouse įrengti apartamentai. Viešėdamos Lietuvoje juose buvo apsistojusios tokios muzikos, mados, kino pasaulio žvaigždės, kaip Kylie Minogue, Stingas, Sealas, Paco Rabanne, Danielis Craigas, Jeremy’is Ironsas, „30 seconds to Mars“ vokalistas Jaredas Leto.

„Po 15 metų šiame versle mane jau sunkiai nustebinsi žvaigždžių pageidavimais, bet Sasha sąraše esantis organiškas kokosų vanduo tapo visišku atradimu ir vienu mano mėgstamiausių gėrimų“, - šypsojosi didžėjaus vizitu besirūpinantis „Exit Vilnius“ vadovas Ignas Vanagas.

Nuo 1989-ųjų iš mados neišeinantis Sasha išlieka geidžiamas ir šiandien. Apie tai byloja ne tik nemažėjanti jo pasirodymų kaina, bet užimtumas kaip ir prieš 20 metų. Šiemet Sasha jau spėjo surengti turą JAV, Pietų Amerikoje, Japonijoje, pasirodyti „Ultra Music Festival“ Majamyje, „Warung Day“ festivalyje Brazilijoje, o šį penktadienį vasaros sezonas bus atidarytas ir „Exit Vilnius“.

Įspūdingu Sashos pasirodymu bus iki rudens atsisveikinta su „Exit Vilnius“ lankytojais, kurių nuo birželio 19 d. garsiausi Lietuvos ir užsienio didžėjai lauks populiariausiame pajūrio klube „Exit Vasaros Rezidencija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)