„Enrique nepasisekė su kameromis ir jis turėjo nelaimingą atsitikimą ir susižeidė pirštus. Priartėjus kameros dronui, jis bandė atsukti jį į žiūrovus, deja tai baigėsi liūdnai“, - Instagramos paskyroje rašė dainininko atstovas spaudai.

Po šeštadienį „Plaza de Toros Playas“ vykusio koncerto žiniasklaidoje pasirodžiusios nuotraukos atskleidė sutvarstytą dešinę E. Iglesias ranką ir krauju suteptus jo baltus marškinėlius.

Pasak dainininko atstovo spaudai Joe Bonilla, dainininkas dar 30 minučių tęsė savo pasirodymą, nepaisydamas kraujuojančios rankos.

Pasibaigus koncertui 40-ies E. Iglesias išskubėjo į oro uostą, iš kurio buvo nuskraidintas į ligoninę Los Andžele.

E. Iglesijas 5 kartus pasiekė 1-ąsias Billboard topų vietas bei pasiekė rekordą: net 17-kai jo ispaniškų singlų atsidūrus 1je Billboard's Hot Latin Tracks vietoje. Šiuo metu Enrique jau yra pardavęs daugiau nei 41 mln. albumų, o tai reiškia, kad jis dabar yra visame pasaulyje daugiausiai albumų parduodantis ispanų muzikos atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)