Jos pačios teigimu, save T. Swift nori išsaugoti, kol sutiks „tinkamą“ vaikiną. Ji mano, kad naujasis jos vaikinas Calvinas Harrisas būtent toks ir yra. Savaime suprantama, šiek tiek stebina, kad Harry Stylesas nebuvo „tinkamas“, bet juk kiekvienam savo.

T. Swift neketina turėti seksualinių santykių tol, kol nesukurs rimtų ir tvirtų santykių su vaikinu, kuriuo ji galėtų iš tikrųjų pasitikėti, rašo okmagazine.com. Panašu, kad ji tikrai uoliai lankė lytinio švietimo pamokas mokykloje, todėl jos mokytojai tikrai gali didžiuotis, kad bent jau viena iš jų mokinių rimtai pažvelgė į šias pamokas. T. Swift artimas šaltinis teigia, kad ji yra draugavusi su ne vienu garsiu ir trokštamu viengungiu, bet nė su vienu iš jų ji neketino gultis į lovą.

T. Swift pergalių sąrašas tikrai įspūdingas. Ji yra susitikinėjusi su karščiausiais Holivudo vaikinais: Jake’u Gyllenhaalu, Johnu Mayeriu ir Harry Stylesu. Vis dėlto aiškėja, kad visos šios draugystės neperėjo į kitą lygmenį ir nė vienas iš jų neatėmė iš T. Swift taip branginamos jos skaistybės. Laimei, panašu, kad neilgai trukus viskas turėtų pasikeisti: T. Swift apsisprendė, kad C. Harrisas yra vienintelis ir nepakartojamas. „Taylor labiausiai reikia emocinio ryšio, ji nori sulaukti tobulo vaikino, kuriuo ji visiškai galės pasitikėti ir jausis patogiai turėdama su juo seksualinių santykių“, - patikino T. Swift artimas šaltinis. Panašu, kad C. Harrisas atitinka visus šiuos reikalavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)