Tai ne pirmas kartas pastaraisiais metais, kai pasigirsta kalbų apie B. Pitto piktnaudžiavimą alkoholiu, tačiau panašu, kad ši problema pasiekė naują lygmenį, rašo celebdirtylaundry.com.

Žurnalas „Globe“ rašo, kad aktorius turi rimtų problemų su alkoholiu. Esą, jis geria alų jau per pusryčius, o A. Jolie to nebegali pakęsti.

Porai artimas šaltinis leidiniui „Globe“ pasakojo: „Būna dienų, kai pirmąjį alaus butelį jis atsidaro dar per pusryčius, o paskui geria vieną po kito visą dieną. Po to, kai balandžio mėnesį Bradas nukrito nuo laiptų savo namuose Los Andžele (Kalifornija) ir stipriai prakirto galvą, Angelina išmėtė visus jo pamėgto gėrimo butelius ir pareiškė, kad namuose gerti alų uždrausta“.

Alkoholis yra viena pagrindinių skyrybų priežasčių ir, panašu, A. Jolie ir B. Pittas neturi imuniteto šiai statistikai. Galima suprasti, kodėl aktorė nebegali taikstytis su sutuoktinio silpnybe, kai pasiekiamas toks lygis, kad jis neišstovi ant kojų ir susižeidžia.

Vis dėlto, ji galėtų pademonstruoti daugiau supratingumo, mat pati ilgus metus kovėsi su savo demonais. Niekam ne paslaptis, kad ji buvo mėgėja pašvęsti ir nevengė kvaišalų. Tad prieš išmesdama B. Pittą iš namų dėl jo bėdų su alkoholiu, ji galėtų prisiminti, ką reiškia kovoti su tokiomis problemomis, ir padėti jam gauti pagalbą, kurios jam reikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)