Liemenėlių, naktinių, kimono ir kitų fantaziją audrinančių grožybių kainos neviršys 100 JAV dolerių (apie 90 eurų), o dydžiai prasidės nuo 12, rašo „The Daily Mail“.

28-erių modelis A. Graham kuria apatinį trikotažą kanadiečių „Addition Elle“ jau nuo 2013 m. Jauna moteris tikina nusprendusi sukurti apatinių liniją JAV rinkai kai pastebėjo, kad šios šalies rinkoje jaučiamas didesnių dydžių apatinio trikotažo trūkumas.
„Galiu rasti seksualią liemenėlę arba prilaikančią liemenėlę, bet nerandu tokios, kuri būtų seksuali ir prilaikanti tuo pačiu metu“, - patikino ji.

A. Graham kurtų apatinių bus galima įsigyti internetinėje svetainėje.

Už moteriškų formų įvairovę pasisakanti A. Graham priklauso apkūnių modelių komandai, kuriai taip pat priklauso pasaulyje gerai žinomi modeliai Marquita Pring, Julie Henderson, Inga Eiriksdottir ir Danielle Redman.

„Tai nauja modelių komanda, reprezentuojanti grožį be suskirstymų, suvaržymų ir svarbiausia tokį grožį, kuris nepriklauso nuo kūno formų ar apimčių“, - rašoma internetinėje svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)