Toks sprendimas priimtas dėl filmavimo aikštelėje nuolat tvyrojusios įtampos, kuri kaip reikiant trukdė darbams, skelbia celebdirtylaundry.com.

„Star Magazine“ skelbia, kad nuo tada, kai grįžo į Australiją, A. Heard ir J. Deppo konfliktai jau tapo nepakeliami, todėl filmo kūrėjai ir paprašė gražuolės nedelsiant apleisti filmavimo aikštelę.

Vienas filme dirbantis šaltinis teigia: „Galiausiai kantrybės taurė persipildė. Juostos kūrėjai mandagiai paprašė Johnny savo žmoną išsiųsti namo – kuo greičiau. Juk svarbiausias yra filmas, tad pašaliniai trikdžiai nepageidaujami. J. Deppas tikrai nenorėjo nuliūdinti savo sutuoktinės, todėl jai labai gražiai nupasakojo situaciją, o ji viską suprato“.

Taigi Amber įsiklausė į vyro prašymą, susikrovė daiktus ir išvyko. Jeigu moteris tikrai būtų norėjusi būti su vyru ir gelbėti santuoką, tokio sprendimo greičiausiai priėmusi nebūtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)