Vadinamosios „A“ sąrašo žvaigždės renginyje stengiasi nustelbti vieni kitus savo stiliumi ir prabangiais apdarais.

Nepaisant sunkaus ir kruopštaus gausybės stilistų, makiažo meistrų ir dizainerių darbo, kasmet ant raudonojo kilimo pasitaiko nedovanotinų stiliaus katastrofų, iš kurių žvaigždės niekaip nepasimoko.

Pagal „Dailymail“ stilistų apžvalgas, šiais metais blogiausiai apdovanojimuose atrodė Jennifer Metcalfe, Donna Air, Anna Friel, Jessica Hynes, savo įvaizdį suformavusios itin nevykusiais apdarais ar aksesuarais.

Pavyzdžiui, Donna Air pasipuošė jai per blankia suknele, kuri dėl keisto pasiuvimo atrodė senamadiškai. O Jennifer Metcalfe pasirinko juodai auksinę suknelę, kuri neskoningai apnuogino ne tik aktorės pečius, bet ir kelį. Tačiau toks bandymas kopijuoti Kim Kardashian, Beyonce ar Jennifer Lopez atrodė visiškai nevykęs.

Kritikos sulaukė ir Davinos McCall apranga. Pasak užsienio žiniasklaidos, su juodu kostiumu ant raudonojo kilimo ji buvo panaši į padavėją, bet ne į žvaigždę.

Pastabų dėl aprangos BAFTA TV apdovanojimuose sulaukė netgi savo stiliumi visada žavinti Michelle Keegan, kuri renginyje pasirodė su suglamžyta suknele.

Atlikėja Sophie Ellis Bextor liko nesuprasta dėl netinkamai pasirinkto galvos papuošalo.

Daugiausiai kritikos dėl aprangos sulaukusios BAFTA TV apdovanojimų viešnios – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją