K. Perry į šventę atvyko pakeitusi šukuoseną, o S. J. Parker ta proga pasipuošė įspūdinga Philipo Treacy skrybėlaite.

Trečioji garsi moteris, sulaukusi daugiausia paparacių ir mados žinovų dėmesio buvo aktorė Anne Hathaway, kuri šventei pasirinko aukso spalvos derinį su gobtuvu.

Stilistai atvirai spėliojo, ar K. Perry iš tikrųjų nusirėžė plaukus, ar tiesiog šventiniam vakarui nusprendė kardinaliai pakeisti įvaizdį ir pasirinko peruką.

S. J. Parker, kuriai nesvetimas renginių dėmesio centro vaidmuo, visus pribloškė juoda suknele, kurią sukūrė padedama dizainerių, dirbančių kartu su H&M, tačiau pagrindiniu jos aprangos akcentu tapo ne suknelė, o abejingų nepalikusi Ph. Treacy kurta skrybėlaitė.

A. Hathaway iškilmingam vakarui pasirinko Ralpho Laureno suknelę.
Šventės svečių ir žiniasklaidos dėmesio taip pat susilaukė ir Emma Roberts, ir Miley Cyrus, kuri į renginį atvyko mėlynai nusidažiusi plaukus.

Šiais metais viena iš labdaringo renginio organizatorių buvo Jennifer Lawrence, kuri šventei pasirinko „Dior Couture“ suknelę. Jai talkino aktorė iš Kinijos Gong Li ir „Vogue“ redaktorė Anna Wintour.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)