Viename Vilniaus restoranų vykusiame vakarėlyje Garrettas Oliveris svečius pasitiko kartu su restorano šeimininku Deivydu Praspaliausku. Skambant amerikietiškajam džiazui vakarėlio svečiai ragavo gurmaniškų patiekalų ir gėrimų.

„Džiaugiamės Lietuvos publikai galėdami pristatyti vieną ryškiausių asmenybių gėrimų pasaulyje", – teigia Andrius Bagdzevičius.

Virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko vakarienei paruošti išskirtiniai, tik tam vakarui sukurti patiekalai. Vakarienės metu patiekta grūdinta lašiša su geltonaisiais burokėliais bei lengvu sviesto padažu, taip pat jautienos tartaras su morkomis ir marinuotais svogūnėliais. Taip pat svečiai ragavo troškintų veršienos žandukų ir karamelizuotų pastarnokų.

Daugiau vakaro akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)