Rusų leidinys „Komsomolskaja pravda“ remiasi kelių rusių tikinimais, kad praėjus vos kelioms valandoms po gimdymo neįmanoma taip gerai atrodyti.

Spėliojama, kad kūdikį galėjo pagimdyti surogatinė motina arba mergaitė galėjo gimti trim dienomis anksčiau.

„Ji pagimdė prieš tris dienas, o pranešta tik dabar. Pažiūrėkite į kūdikį – jis nepanašus į tik ką gimusį vaiką“, - tikina viena iš „Komsomolskaja pravda“ pašnekovių.

„Jai mažiausiai trys dienos, nėra būdų, galinčių padėti moteriai praėjus vos penkioms dienoms po gimdymo atsistoti ir savomis kojomis išeiti iš klinikos, net jei ja rūpinasi geriausi gydytojai“, - tikino ji.
Kita rusų leidinio pašnekovė tikina, kad Kate žvilgsnis nėra motiniškas, dar kita pareiškė, kad kūdikio odelės būklė rodo, kad jis gimė mažiausiai prieš savaitę.

„Kate turbūt dėjosi dirbtinį pilvą, kad žmonės neabejotų dėl jos nėštumo“, - tikino surogatinės motinystės teorijos šalininkė.

„Tiesiog neįmanoma praėjus vos kelioms valandoms po gimdymo vaikščioti ir mojuoti susirinkusiesiems“, - sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (580)