US Weekly“ kalbino Keną Wharfe‘ą, buvusį Kensingtono rūmų apsaugos vadovą ir artimą princesės Dianos draugą. Jis teigia, kad šiuo metu Švč. Mergelės Marijos ligoninė primena savotišką tvirtovę. Spėjama, kad kunigaikštienė gimdys ne pirmame ligoninės aukšte, todėl prireiks papildomų ir taip griežto saugumo priemonių.

K. Wharfe‘as pažymi: Švč. Mergelės Marijos ligoninės lankytojų laukia ypatingai griežtos saugumo procedūros. Bus tikrinami visi, norintys patekti vidun.

Kai gimė princas George‘as, karališkoji šeima sulaukė itin didelio žiniasklaidos dėmesio. Šį kartą, kaip teigia atstovai, tikimasi, kad viskas vyks sklandžiau ir ramiau. Bus stengiamasi visomis įmanomomis priemonėmis išvengti chaoso ir neleisti smalsiems žurnalistams peržengti ribų.

Anot K. Wharfe‘o, K. Middleton ir princas Williamas po antrojo vaiko gimimo ketina nusisamdyti dar kelis apsaugos darbuotojus. Šiuo metu jiems dirba 6-8 apsaugos darbuotojai, spėjama, kad gali prisijungti dar du, kurie bus „konkrečiai atsakingi už princo George‘o apsaugą“. Gimus antrajai atžalai, greičiausiai bus ieškoma dar vieno patikimo apsaugos darbuotojo. Gali būti, kad Kate, Williamo ir jų atžalų apsauga galiausiai rūpintis mažiausiai 11 profesionalų.

Kol pasaulis laukia prie ligoninės, kur turėtų gimti ketvirtas eilėje į Didžiosios Britanijos sostą mažylis – jau kelias dienas pernešiotas – paskutines dienas nėščia Kembridžo hercogienė nusprendė „pasižmonėti“, praneša dailymail.co.uk.

Nuotraukose matyti, kad Kate Middleton užsuko į Bakingamo rūmus, kad čia esančiame Karalienės baseine galėtų pasipliuškenti princas George'as. Kate lydėjo penki asmens sargybiniai, tačiau būsimoji mama vairavo pati, o automobilio gale sėdėjo jos sūnus ir auklė Maria Borrallo.

Pasirodo, Kembridžo hercogienė dažnai užsuka į dengtą Bakingamo rūmų baseiną, kuriuo naudojasi karališkosios šeimos nariai ir jų personalas. Čia Kate moko savo beveik dvejų metukų sūnų George'ą plaukti.

Būsimoji mama vilkėjo kasdienius drabužius, buvo palaidais plaukais ir iš pažiūros neatrodė, kad jaudintųsi dėl fakto, kad jau praėjo gimdymo data. Ji atsargiai įvažiavo pro oficialios Karalienės rezidencijos vartus. Karalienės Elžbietos II tuo metu rūmuose nebuvo, nes ji vis dar reziduoja Vindzoro pilyje.

Nepaisant to, kad pirmosiomis savaitėmis kankino stiprus rytinis pykinimas, 33 metų Kate mėgavosi sklandžiu nėštumu – puikiai valgė ir reguliariai mankštinosi. Beje, plaukimas yra viena geriausių sporto formų nėščioms moterims, nes jis sustiprina sparčiai augančio pilvo raumenis.
Pasauliui toliau laukiant žinių iš Kensingtono rūmų, Williams ir Kate antradienį, balandžio 28 dieną, padėkojo savo „superfanams“, susibūrusiems šalia Švč. Mergelės Marijos ligoninės Padingtone, atsiųsdami jiems pusryčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)